Juridische procedures

BEZWAAR- EN BEROEPSPROCEDURES

Bij een meningsverschil tussen de belastingdienst en u als belastingplichtige over de afwikkeling van een belastingaangifte staan wij u graag terzijde. Een gang naar de rechter is voor niemand de eerste keus, maar toch zijn situaties denkbaar waarin besloten wordt een procedure te starten.

Aanvankelijk zal de belastingdienst in een bezwaarprocedure alsnog met steekhoudende argumenten overtuigd moeten worden. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat, dan kan vervolgens in een beroepsprocedure bij de Rechtbank en in hoger beroep bij het Gerechtshof alsnog worden getracht het gelijk te halen.

Een goede wijze van motivering en onderbouwing van standpunten en een gedegen kennis van het formele belastingrecht zijn hierbij essentieel. RVW  heeft de nodige procedure-ervaring en zal bovendien altijd en in een zo vroeg mogelijk stadium een goede afweging maken over de kans dat een eventuele procedure het gewenst resultaat oplevert.

Schrijven RVW Advies Rob van Westerop

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Dan bespreken we de mogelijkheden. Kunnen we er in een voorstadium al uitkomen met de Belastingdienst of is een fiscale procedure niet te vermijden. In dat geval zullen wij ook de kans van slagen met u bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u benieuwd of ik ook iets voor u en uw onderneming kan betekenen?

Of wilt u eens kennismaken? Laat het me weten, dan spreken we elkaar snel.