Rob van Westerop

Fiscaal jurist, adviseur voor dga’s, ondernemers en boekhoudkantoren

Als zoon van een zelfstandig belastingadviseur/registeraccountant en kleinzoon van een belastinginspecteur, ben ik geboren met ‘fiscaal bloed’. Het kon dan ook haast niet anders of ik ging ook iets met belastingen doen. En dat klopte; mijn naam is Rob van Westerop en ik ben als fiscaal jurist een adviseur voor ondernemers in Amsterdam, Zaandam en omstreken.

Fiscaal en Nederlands recht

Na mijn studie fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als fiscaal jurist
in dienst gegaan bij KPMG Meijburg en Co en daarna bij Deloitte. Na 14 jaar vond ik dat wel genoeg.
Mijn kennis, ervaring en mijn netwerk waren zo uitgebreid, dat ik toe was aan een nieuwe stap in
mijn carrière en in 2004 startte ik mijn zelfstandige belastingadviespraktijk RVW Advies.

Specialisaties

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het erf- en schenkingsrecht zijn de gebieden waarin ik gespecialiseerd ben. Dat maakt mij bij uitstek dé adviseur voor inkomstenbelasting ondernemers (eenmanszaken en vof’s) en voor dga’s, directeur-grootaandeelhouders met bv-structuren.

Van start tot bedrijfsoverdracht

Van start tot opvolging en bedrijfsoverdracht, ik adviseer ondernemers bij alle belangrijke momenten tijdens het ondernemersbestaan. Ook boekhoudkantoren zonder belastingadviseur en de klanten van deze kantoren, schakelen mij in voor advies en als er fiscaal ingewikkelde vraagstukken bij een boekhoudkantoor op tafel liggen, bellen ze mij om even te sparren.

Fiscaal expert in milieu-investeringen

Naast fiscale zaken ben ik ook een expert in de diverse faciliteiten rondom milieu-investeringen. Ik ben bekend met de fiscale regelingen en subsidie mogelijkheden van onder meer zonnepanelen, warmtepompen en elektrische of waterstofauto’s en adviseer ondernemers die willen weten of en hoe ze deze duurzame investeringen fiscaal en financieel voordelig kunnen realiseren.

Wat ik voor u betekenen?

Klanten waarderen mij voor het feit dat ik betrouwbaar, integer en onafhankelijk adviseer en dat ik onbegrijpelijke wet- en regelgeving weet te vertalen in heldere voor iedereen leesbare adviezen.

Met andere worden. Geen uitgebreide en vage rapporten zonder richting en sturing, maar helder en bondig advies met voor iedereen duidelijke stappenplannen.

Klok tijd RVW Advies Rob van Westerop

Bent u benieuwd of ik ook iets voor u en uw onderneming kan betekenen?

Of wilt u eens kennismaken? Laat het me weten, dan spreken we elkaar snel.