Fiscale advisering bij milieu-investering

RVW Advies

Het verduurzamen van uw bedrijf is een flinke kostenpost. Vooral als u met meer dan één bedrijfsonderdeel aan de slag gaat. RVW Fiscaal Juridisch Advies helpt u bij het zoeken naar- en aanvragen van de subsidies en de voordelen die de overheid u biedt. Dat kan flink schelen in de kosten. Sommige subsidies mogen zelfs met elkaar gecombineerd worden, waardoor extra voordeel ontstaat.


Bespreking Office RVW Advies Rob van Westerop

Verduurzamen

Ook zijn er veel bedrijven die hun bedrijfspand verplicht moeten verduurzamen om te voldoen aan de eisen van energielabel C. Ook daar zijn vaak grote investeringen voor nodig, zoals het bijvoorbeeld plaatsen van H++ glas . Ook voor zulke investeringen kan gebruik worden gemaakt van belastingvoordelen en / of  subsidies. Is uw bedrijfspand al behoorlijk duurzaam dan kunt u subsidie krijgen om het nog groener te krijgen met bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen. Wilt u uw eigen groene energie opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp, een zonneboiler of windmolens? Ook daar zijn investeringssubsidies voor beschikbaar.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Samen met u onderzoeken wij voor welke subsidies u in aanmerking komt en welke belastingvoordelen op u van toepassing kunnen zijn. Daarna vragen we deze subsidies voor u aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u benieuwd of ik ook iets voor u en uw onderneming kan betekenen?

Of wilt u eens kennismaken? Laat het me weten, dan spreken we elkaar snel.