rvw-logo
RVW Advies

Voor accountants

Als accountant / administrateur heeft u een groot aantal taken en verantwoordelijkheden, zoals het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, ondernemingsplannen en belastingaangiften. Daarnaast geeft u advies op bedrijfseconomisch, organisatorisch en administratief terrein. Uw cliënten varen vaak blind op u. In veel gevallen wordt u door uw cliënten ook ingeschakeld voor vraagstukken op fiscaal- en juridisch terrein.

Om ook hier van meerwaarde te kunnen zijn voor uw cliënten kunt u bij ons terecht. Wij zijn graag uw fiscaal juridische vraagbaak en verlengstuk van uw eigen activiteiten. Een toegevoegde waarde die u en uw cliënten zullen waarderen. Wij respecteren te allen tijde uw relatie met de cliënt en zullen ons binnen de af te geven vraagstelling opstellen als onafhankelijk adviseur.

Omdat RVW niet verbonden is aan enige accountant / administratiekantoor, bent u verzekerd van onafhankelijk advies zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw cliënt overstapt naar de concurrent.

RVW: onafhankelijk en betaalbaar fiscaal juridisch specialist

Met onze ervaring opgedaan bij toonaangevende financiële organisaties als KPMG en Deloitte zijn wij in staat hoogwaardig fiscaal juridisch advies af te leveren. Door onze kleinschalige doch zeer efficiënt opgezette kantoororganisatie zijn wij in staat dit advies aan te bieden tegen zeer scherpe tarieven.

Deel deze pagina