rvw-logo
RVW Advies

Disclaimer

Deze website en de informatie daarop zijn uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel om de bezoeker kennis te laten maken met RVW Fiscaal Juridisch Advies en haar producten, diensten en activiteiten. Hoewel RVW Fiscaal Juridisch Advies grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garandeert RVW Fiscaal Juridisch Advies niet dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is.

RVW Fiscaal Juridisch Advies is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website. RVW Fiscaal Juridisch Advies streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. RVW Fiscaal Juridisch Advies is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

RVW Fiscaal Juridisch Advies is niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen, zoals door middel van hyperlinks.

Deze website en de informatie daarop zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Daarvan mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook. Het gebruik is wel toegestaan voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik of met voorafgaande schriftelijke toestemming van RVW Fiscaal Juridisch Advies.

Alle diensten en/of werkzaamheden worden verricht op basis van een overeenkomst van opdracht met RVW Fiscaal Juridisch Advies te Uithoorn, (KVK nummer 30194894) en daarop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Deel deze pagina